BESPLATNE RADIONICE NA FDU ZA SREDNJOŠKOLCE - OBLAST: MEDIJI I POZORIŠNA PRODUKCIJA

Povodom predstojećih priprema za prijemni ispit za studijski program Menadžment kulture i medija i produkcija pozorišta, organizovali smo dve besplatne radionice iz oblasti medija i pozorišne produkcije nemenjene srednjoškolcima koji žele da upišu ovaj smer.

Datum i vreme: subota, 30. mart i subota, 13. april od 12 do 16 časova.

Mesto: Fakultet dramskih umetnosti (Bulevar umetnosti 20), učionica 36.

Prijava: Učešće je besplatno, ali je neophodno da se prijavite jer je broj mesta ograničen! Prijava preko linka: https://forms.gle/fQDuPpJ2mBb6TCBBA

 

 

Subota, 30. mart, 12-16 časova

Fakultet dramskih umetnosti (Bulevar umetnosti 20), učionica 36.

MOJE POZORIŠTE – MOJ FESTIVAL – MOJA BORBA

Predavač: Jelena Knežević, ass

 

Pozorišni festivali mogu da budu prostori slobode i mesta za društveno-političke i umetničke eksperimente i borbu. Za one koji ih osmišljavaju i organizuju, to su izazovni organizacioni zadaci sa puno promišljanja, planiranja, timskog rada, iskoraka, akcije, nepredviđenih okolonosti, aplauza.

Na radionici ćemo prikazati i diskutovati o različitim produkcionim modelima i kustoskim praksama međunarodnih pozorišnih festivala. Učesnici radionice će biti vođeni i usmeravani da sami osmisle svoj festival i otkriju šta su sve koraci i elementi organizacije takvog jednog događaja.

Učešće je besplatno, ali je neophodno da se prijavite jer je broj mesta ograničen.

Čekamo vas!

 

 

Subota, 13. april, 12-16 časova

Fakultet dramskih umetnosti (Bulevar umetnosti 20), učionica 36.

MOJE DRUŠTVENE MREŽE - MOJ IDENTITET - MOJI MEDIJI

Predavač: prof. dr Ana Martinoli

 

Društvene mreže, društveni mediji, kanali, platforme, servisi, onlajn i virtuelno – ogroman deo komunikacije preneli smo u prostor u kome imamo slobodu da kreiramo svoje identitete, da se informišemo, zabavljamo, učimo i družimo kad i kako mi želimo.

Kroz interaktivnu radionicu, uz mnoštvo praktičnih vežbi, diskusiju i primere iz svakodnevnog života, želimo da razumemo kako koristimo mogućnosti digitalnog sveta, kako su društveni mediji postali ključni mediji za milenijalce, Z, alfa generaciju.

Učešće je besplatno, ali je neophodno da se prijavite jer je broj mesta ograničen.

Čekamo vas!

Slike

  • /uploads/attachment/vest/1105/foto_radionica.jpg