БЕСПЛАТНЕ РАДИОНИЦЕ НА ФДУ ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ - ОБЛАСТ: МЕДИЈИ И ПОЗОРИШНА ПРОДУКЦИЈА

Поводом предстојећих припрема за пријемни испит за студијски програм Менаџмент културе и медија и продукција позоришта, организовали смо две бесплатне радионице из области медија и позоришне продукције немењене средњошколцима који желе да упишу овај смер.

Датум и време: субота, 30. март и субота, 13. април од 12 до 16 часова.

Место: Факултет драмских уметности (Булевар уметности 20), учионица 36.

Пријава: Учешће је бесплатно, али је неопходно да се пријавите јер је број места ограничен! Пријава преко линка: https://forms.gle/fQDuPpJ2mBb6TCBBA

 

 

Субота, 30. март, 12-16 часова

Факултет драмских уметности (Булевар уметности 20), учионица 36.

МОЈЕ ПОЗОРИШТЕ – МОЈ ФЕСТИВАЛ – МОЈА БОРБА

Предавач: Јелена Кнежевић, асс

 

Позоришни фестивали могу да буду простори слободе и места за друштвено-политичке и уметничке експерименте и борбу. За оне који их осмишљавају и организују, то су изазовни организациони задаци са пуно промишљања, планирања, тимског рада, искорака, акције, непредвиђених околоности, аплауза.

На радионици ћемо приказати и дискутовати о различитим продукционим моделима и кустоским праксама међународних позоришних фестивала. Учесници радионице ће бити вођени и усмеравани да сами осмисле свој фестивал и открију шта су све кораци и елементи организације таквог једног догађаја.

Учешће је бесплатно, али је неопходно да се пријавите јер је број места ограничен.

Чекамо вас!

 

 

Субота, 13. април, 12-16 часова

Факултет драмских уметности (Булевар уметности 20), учионица 36.

МОЈЕ ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ - МОЈ ИДЕНТИТЕТ - МОЈИ МЕДИЈИ

Предавач: проф. др Ана Мартиноли

 

Друштвене мреже, друштвени медији, канали, платформе, сервиси, онлајн и виртуелно – огроман део комуникације пренели смо у простор у коме имамо слободу да креирамо своје идентитете, да се информишемо, забављамо, учимо и дружимо кад и како ми желимо.

Кроз интерактивну радионицу, уз мноштво практичних вежби, дискусију и примере из свакодневног живота, желимо да разумемо како користимо могућности дигиталног света, како су друштвени медији постали кључни медији за миленијалце, З, алфа генерацију.

Учешће је бесплатно, али је неопходно да се пријавите јер је број места ограничен.

Чекамо вас!

Слике

  • /uploads/attachment/vest/1105/foto_radionica.jpg